Cruise nights 2018

Nå er det endelig cruising sesong igjen og det er på tide å børste støvet av bilen og la luftfilteret få føling med litt kjølig og frisk trønderluft! 

I Amcar Leksvik tjuvstartet vi med felleskjøring til vårmønstring på Melhus i dag 1. mai, men oppmøtet vitnet om at det nok var i tidligste laget. Derfor begynner vi på ordentlig neste gang, 23. mai. Da er vi så heldige å være invitert til Ragnar Solem i Rissa. Han har innviet en ny garasje (eller skal vi si “showroom”) for bilsamlingen sin. Dette er virkelig noe det er verdt å få med seg! Vi tar en tur opp i kafeen underveis.

For at vi skal ha tilstrekkelig med tid setter vi opp felles avreise fra klubbhuset kl 17:30 onsdag 23. mai for cruising til Rissa. Medlemmer fra Stadsbygda kan møte opp underveis (vi tar kontakt). Vi er klar over at 23. mai havner mellom 2 offisielle cruisingdatoer, men det var mest praktisk slik.

I cruisingsesongen er det i utgangspunktet cruising 1. og 3. onsdag i hver måned. Det vil ikke være åpent i klubbhuset under cruisinga. I stedet håper vi at så mange som mulig blir med på kjøring. I utgangspunktet er det samling i klubbhuset fra kl 18:00 og cruising fra kl 19:00. Men det kan hende vi avviker noe fra tidspunktene dersom vi finner på noe spesielt (væravhengig). Følg med på facebook!

Onsdager uten cruising vil det være åpent i klubbhuset som vanlig – fra kl 18:00 til kl 21:00 med salg av mat og drikke. Dette gjelder altså følgende onsdager: Åpent klubbhus 9. mai, 16. mai, 30. mai, 13. juni, 27. juni, 11. juli, 25. juli, 8. august, 22. august, 22. august, 29. august, 12. september, 26. september.

 

Comments are closed.