Aktiviteter i august

Mange begynner vel etter hvert å komme tilbake fra ferie. Men godværet fortsetter – og det er en gylden anledning til å være med på cruising igjen. – Og andre aktiviteter. Her er klubbens planer for august (og begynnelsen av september):

  • Onsdag 1. august kl 18:00. Cruising fra klubbhuset og til “Rødbrygga” på Straumen. http://rodbrygga.no/. Det tar ca 55 minutter å kjøre dit. Retur senest kl 21.
  • Søndag 5. august kl 14:30: Oppmøte når Hansteen anløper kaia i Leksvik. Det er ønskelig at klubben hjelper til med å skysse folk til museet i Ner-Killingberg. God PR. Se ellers https://visitinnherred.com/files/2017/11/HansteenDag3-18.pdf
  • Onsdag 8. august: Åpent klubbhus kl 18-21
  • Onsdag 15. august kl 17:00: Cruising fra klubbhuset og til Råkvåg.
  • Søndag 26. august kl 12:00-16:00. FunRun med utgangspunkt i klubbhuset! Et familiearrangement. Mer info kommer.
  • Lørdag 8. september: Deltakelse på “Bygdas dag” i Stadsbygd

Ellers vil noen av oss i klubben ordne med servering under “Operasjon Oleander” forestillingene fra 1. – 8. september. Så vi vil gjerne oppfordre folk til å kjøpe seg billetter å være med på dette arrangementet også. Se https://kulco.no/program/operasjon-oleander-episode-1-flukten/

Undertegnede har testet veinettet i Norge i sommer – og vi er jammen heldige som har et slikt fantastisk fint land å ferdes rundt i. Vakker natur og mange majestetiske vei-anlegg. Både i friluft og inne i fjellet… (Lærdalstunnelen).

Comments are closed.