Årsmøte og medlemsfest 6. april

Styret i Amcar Leksvik inviterer alle medlemmer med følge til årsmøte i klubbhuset lørdag 6. April kl 19:00.

Program for årsmøtet:
i. Årsrapport
ii. Regnskap
iii. Informasjon om garasjeprosjektet
iv. Gjennomgang av terminliste
v. Valg
vi. Orientering / åpen post

Valg: Send gjerne forslag til styret (post@amcarleksvik.no) i forkant av møtet.

Etter årsmøtedelen arrangeres det årsmøtefest der vi begynner med middag og dessert. Det blir utlodning, quiz og andre festlige aktiviteter. Festen begynner kl 20:00, og det er selvfølgelig mulig å komme direkte til denne dersom man ikke har anledning til å delta på årsmøtedelen.

Pris: 200 kr per person inklusive middag og dessert. Det blir i tillegg salg av drikke, men baren åpner ikke før årsmøtedelen er ferdig. Overskuddet fra dette salget går til klubbkassen, og vi ber om at man ikke tar med seg drikke hjemmefra til dette arrangementet.

På grunn av matservering er det bindende påmelding innen tirsdag 2. April.

Send påmelding via Facebook arrangement eller på SMS til Karl Oddvar på telefonnummer 950 53 713.

Dette er et lukket arrangement, og kun medlemmer med følge har derfor adgang. Det er uansett ikke for sent å bli medlem, – ta kontakt via post@amcarleksvik.no. Vi kommer til å sende ut betalingsinformasjon om årets medlemskontingent i god tid før årsmøtet.

Med dette ønsker vi våre medlemmer hjertelig velkommen til årsmøte og fest i klubbhuset vårt!

Minne fra 2018.

Comments are closed.