Cruising i juli

Det har vært litt rolig på cruising-fronten, men i innspurten til sommerferie setter vi opp cruising til 2 arrangementer:

  • Torsdag 4. juli feires den amerikanske nasjonaldagen med biltreff på Rampa i Hommelvik – tradisjonen tro. Vi har pekt ut 16:00 ferja fra Rørvik for felleskjøring.
  • Lørdag 6. juli fortsetter vi med cruising til Hasselvikadagen – og utstilling av bilene kl 12:00. Felleskjøring fra Grandefjæra i Leksvik kl 10:45 med stopp ved Bunnpris i Stadsbygd kl 11:30. Her er det bare å henge seg på underveis.

Når det gjelder annonsering av arrangementer og begivenheter skal i utgangspunktet alle medlemmer få SMS. Vi bruker Supertext, og det fungerer best om man installerer app’en på telefonen. Se under. Så snart man har lagt inn sitt telefonnummer skal Amcar gruppen komme opp. Dessverre fungerer ikke dette alltid. Stort sett legger vi derfor ut informasjon på Facebook i tillegg.

Comments are closed.