Isbanekjøring på Ålvatnet

NB: Det er ingen ledige plasser for isbanekjøring 20. februar. Flere står på venteliste. Men hvis forholdene holder seg kommer vi til å arrangere et nytt isbaneløp 27. februar. Påmelding vil bli lagt ut på Facebook over helga (man kan også melde på andre der, hvis det er noen som ikke bruker Facebook). – Dette betyr også at vi ser oss nødt til å avvise den som eventuelt kommer som deltaker uten å være påmeldt. Men man er uansett hjertelig velkommen som publikum, og kan gjerne finne seg en bil/sjåfør hvor man kan bli med som passasjer.
 
Endelig er det klart for isbanekjøring på Ålvatnet i Mosvik. Amcar Leksvik ønsker velkommen til en dag der man kan ha spenning og fellesskap i en ellers ganske så bedrøvelig tid. Det er fantastiske forhold på Ålvatnet, og vi vil sette pris på den vakre naturen ved å ta godt vare på omgivelsene. Grunnet smittesituasjonen vil vi komme tilbake til en del praktiske forhold når det nærmer seg, men noen detaljer kan vi dele med dere.
 
Banen er godkjent av Norges Bilsport Forbund og kjøring vil foregå i henhold til retningslinjer gitt av Norges Bilsport Forbund. “Hvem som helst” kan stille.
  • Det er ikke krav om at bilen er registrert, men bilen må da godkjennes i en teknisk kontroll på stedet før man kan kjøre.
  • Det er ikke spesielle krav til dekk. Man kan stille med vanlige vinterdekk eller ispigg. Det vil i utgangspunktet kjøres egne heat for biler med ispigg.
  • Det er påbudt med hjelm.
Startkontingent inklusive lisens:
  • 600 kr for sjåfør
  • 100 kr for passasjer

Det blir åpent for kjøring kl 11 – 17, biler blir fordelt på heat

 

Comments are closed.