DRIVE – prosjektbilen på plass

DRIVE #60 Indre Fosen, drevet av Amcar Leksvik er i gang med andre sesong – og 5 nye gutter er på plass. I dag var den store dagen kommet: levering av prosjektbilen. Vi hadde allerede stiftet bekjentskap med bilen, da vi besøkte sponsorene på Verdal tidligere i høst. Vi vil gjerne rette en stor takk til:

  • Trond Bylund som har sponset bilen, en 1998 Chevrolet Camaro (foreløpig uten motor og girkasse)
  • AutoGuys som har sponset foliering, og hvor Henrik Bjørnebo har stått i spissen for arbeidet (med mange sene kvelder)

Vi har også anskaffet motor og girkasse. Motoren er av typen Vortec, en V8 selvfølgelig. Her har vi også fått støtte: PostNord fraktet de to pallene kostnadsfritt helt fra Glomfjord i Nordland – takk til Linn Hege Saltvik som ordnet med dette.

Guttene startet umiddelbart med å demontere interiøret i bilen. Nå blir det mange trivelige onsdager i verkstedet framover (med noen andre typer aktiviteter innimellom). Målet er at bilen skal være klar til drifting på Verdal motorsenter til våren 2021.

 

Comments are closed.